Ο Σαββίδης δεν 'καίγεται' να πουλήσει παίκτες Παίρνει Γιαννιώτη και αφήνει ελεύθερο τον Ρισβάνη Η Μαρσέιγ 'ονειρεύεται' τον Μανωλά Το...φυσάνε και δεν κρυώνει στην Έβερτον με τον Μιραλάς Απίστευτο. Μέτρησε γκολ σε σουτ που πήγε...άουτ!

23 Μαΐ 2017

Η τεχνολογία του video μπαίνει στα πρωταθλήματα

Η FIFA έχει αποφασίσει να επεκτείνει την δοκιμασία της περίφημης τεχνολογίας βίντεο που βοηθάει τους διαιτητές για τις αμφισβητούμενες φάσεις στην διάρκεια του αγώνα, σε ευρύ φάσμα πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Η υποστηρικτική τεχνολογία βίντεο χρησιμοποιείται ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 στη Νότια Κορέα, ενώ θα χρησιμοποιηθεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας το 2017 (17 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ( 6-16 Δεκεμβρίου), αλλά και σε πρωταθλήματα, όπως για παράδειγμα αυτό της Ιταλίας.
«Η FIFA είναι πεπεισμένη ότι η επιλογή του Hawk-Eye, ως πάροχου VAR τεχνολογίας για τα επόμενα τουρνουά της FIFA ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές απαιτήσεις για μια τέτοια σημαντική καινοτομία, η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση της ακεραιότητας και της δικαιοσύνης στον αθλητισμό μας», είπε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της FIFA, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν. Μέχρι στιγμής, η 130η Τακτική Γενική Συνέλευση της FIFA ενέκρινε ότι πρόκειται να ελεγχθεί για 2 χρόνια, προκειμένου να «εντοπίσει προφανή σφάλματα σε καταστάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού».