Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

9 Μαΐ 2017

Που θα βρει καλύτερο από τον Χιμένεθ;

Ο Χιμένεθ ανέλαβε την ΑΕΚ σε μία δύσκολη καμπή και κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, αλλά και την ψυχολογία της, οδηγώντας την σε ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου που χάθηκε όπως χάθηκε. Παράλληλα, στην Ένωση είναι ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να αδικήσει κανέναν. Έτσι, αν η εικόνα της ομάδας είναι καλή και στα πλέι οφ, το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει στην ΑΕΚ και στη νέα σεζόν.
Άλλωστε, ο χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας είναι πολύ λίγος για να βρεθεί νέος αξιόπιστος προπονητής, συνεπώς είναι πιθανόν οι δύο πλευρές να συνεχίσουν να συμπορεύονται, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν ανανέωσης και τον ίδιο τον προπονητή να είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη φορά στον σύλλογο.