Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

13 Μαΐ 2017

Ο Πασκουάλ θα αποφασίσει για την απόκτηση Όγκαστ

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ακουστεί για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζαγκ Όγκαστ, που πρόσφατα απέκτησε ελληνικό διαβατήριο αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μιας και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Οι «πράσινοι» θα εξετάσουν την περίπτωση του Ελληνοαμερικάνου άσου, που διαθέτει αρκετά στοιχεία που θα ήθελε ο Πασκουάλ. Είναι καλός στο pick and roll, στα ριμπάουντ και αυτά είναι στα συν του παίκτη, αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι παίκτης rotation.
Όμως πρέπει να δούμε αν ο Καταλανός τεχνικός θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Όγκαστ στην ομάδα του. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον σχεδιασμό του συλλόγου μετά το τέλος των τελικών του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που ο Πασκουάλ δώσει το «πράσινο» φως για τη μεταγραφή του, το Τριφύλλι θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του και θα προσθέσει έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει κυρίως στη δύναμη και στην ταχύτητα, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τι ανάγκες θα έχει η ομάδα το καλοκαίρι, από τις αποδεσμεύσεις που θα υπάρξουν.
Πηγή: newspao.gr