Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

29 Μαΐ 2017

Μόνο οι Χαρίσης και Μαλεζάς διασώθηκαν στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα ακόμη πολύ κακό παιχνίδι στην Αθήνα, μία ακόμη κάκιστη εμφάνιση με την ΑΕΚ. Τα λάθη του διαιτητή δεν δικαιολογούν όλα αυτά τα λάθη που έκανε η πλειοψηφία των παικτών του Δικεφάλου. Εξαίρεση αποτελεί ο Χαρίσης και ο Μαλεζάς. Αυτοί ήταν οι μόνοι παίκτες του ΠΑΟΚ που μπήκαν στο κλίμα και δικαιολόγησαν την παρουσία τους.  Ο Μαλεζάς ήταν η ψυχή της ομάδας, αυτός που έτρεχε να καλύψει όλα τα λάθη των συμπαικτών του. Είχε πέντε σωστές πάσες, δύο αποκρούσεις, δύο επεμβάσεις και δύο κίτρινες λόγω διαμαρτυρίας.
Αν είχε άλλους 2-3 ο ΠΑΟΚ με τη δική του αυταπάρνηση και φιλότιμο, θα μας έδειχνε κάτι καλύτερο στο ματς. Ο Χαρίσης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και σε πάθος και σε ποιότητα και σε τρεξίματα και σε προώθηση παιχνιδιού. Κέρδισε οκτώ φάουλ! Απίστευτο νούμερο που φανερώνει το πάθος που έβγαλε, αλλά και το ότι ήταν παντού. Έχασε και την κορυφαία ευκαιρία. Η απόδοσή του (μετά από αυτή του Καυταντζογλείου) δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το ότι δεν παίζει καθόλου.