Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

19 Μαΐ 2017

Ο ΠΑΟΚ "πονάει" στα εξτρέμ

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Ενρίκε ώστε να βοηθήσει την ομάδα αλλά ως τώρα η επιλογή δεν τον δικαιώνει. Ο Ενρίκε είναι ιδιαίτερα ευέξαπτος και στην Λεωφόρο είδαμε τον Βλάνταν Ίβιτς να αναγκάζεται να  τον κάνει αλλαγή, γιατί ο πρώην παίκτης της Ρεν, ενώ είχε κίτρινη κάρτα, δεν ηρεμούσε με τίποτα. Αγωνιστικά ίσως να  το… έχει αλλά το μυαλό του ως τώρα, φαίνεται πως δεν τον αφήνει. Έχει βέβαια ελαφρυντικά καθώς μπήκε αμέσως στα βαθιά.
Πριν καλά, καλά, καταλάβει που ήρθε, κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να αγωνιστεί σε αγώνες που έκριναν τα πάντα. Ίσως το καλοκαίρι αν κάνει προετοιμασία με την ομάδα και αρκετά… ιδιαίτερα μαθήματα, να δείξει άλλο πρόσωπο. Ωστόσο έρχεται η μεταγραφική περίοδος και όλα δείχνουν ότι οι ασπρόμαυροι πρέπει να φέρουν έναν εξτρέμ μεγάλης κλάσης αν θέλουν του χρόνου να κυριαρχήσουν σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση και σε άλλες θέσεις αλλά στα  εξτρέμ πονάει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Διότι αυτή τη στιγμή ανήκουν στον ΠΑΟΚ πέντε εξτρέμ Τζάλμα, Ενρίκε, Λημνιός, Μυστακίδης και Λάμπρου και κανείς από αυτούς δεν είναι φαίνεται να είναι ο εξτρέμ που θα σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα, μία ομάδα που θα έχει στόχο το πρωτάθλημα. Υπάρχουν βέβαια και οι Πέλκας-Μπίσεσβαρ, Ουάρντα που όμως αποδίδουν καλύτερα στη θέση «10».
Πηγή: inpaok.com