Στη Τούμπα αφεντικό είναι ο ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 'βουνό' να ανέβει Ο Βέλλιος αρέσει στον Λεμονή Ο Λιβάγια μιλάει πάντα...τελευταίος Εκπληκτικό fair play σε τοπικό της Αιτωλοακαρνανίας!

17 Μαΐ 2017

Στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Κόμαν και Μπολί

Και πάλι στο προσκήνιο φέρνουν οι Ρουμάνοι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Φλορινέλ Κόμαν και Κέβιν Μπολί της Βιτορούλ, τους οποίους φέρεται να παρακολούθησε ο Λούμπος Μίχελ. Οι δύο παίκτες παραμένουν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τον ιδιοκτήτη της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι να τοποθετείται εκ νέου για το ενδεχόμενο πώλησης των ποδοσφαιριστών του. «Την περσινή σεζόν παραχωρήσαμε παίκτες κλειδιά για την ομάδα, όπως ο Τανάσε και ο Ιανίς Χάτζι. Στην θέση τους έπαιξαν φέτος ο Ράζβαν Μαρίν και ο Φλορινέλ Κόμαν.
Δεν θα έχω κανέναν πρόβλημα να παραχωρήσουμε στο τέλος της σεζόν τον Κόμαν, γιατί έχουμε αξιόλογους νεαρούς στην ακαδημία να τους αντικαταστήσουμε. Εμείς μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κοιτάμε να φτιάξουμε την ομάδα για τα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν θα πούμε «όχι» σε ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα μας».