Κολομβία για φίλημα, Πολωνία για...κλάματα Βολική ισοπαλία για Ιαπωνία και Σενεγάλη Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

26 Μαΐ 2017

Κολοβέτσιος με προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό

Το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου είναι στην λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου από την στιγμή που διέρρευσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος στόπερ είναι μία καλή περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος μάλλον θα αποχωρήσει, καθώς έχει αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Αυτό που λέγεται πάντως από μανατζερικούς κύκλους είναι ότι προτεραιότητα του Κολοβέτσιου είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό.
Κι αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε θα κάνει έναν κύκλο επαφών κι αν βρει ομάδα θα αποχωρήσει από την Σούπερ Λίγκα. Στην περίπτωση που δεν βρει ομάδα, προφανώς και θα μιλήσει με τον Λυμπερόπουλο για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Στο οικονομικό άλλωστε δεν πρόκειται να υπάρχει πρόβλημα, αφού το κασέ του ποδοσφαιριστή δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.Ο Παναθηναϊκός πάντως, έχει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες, πάνω από τον Έλληνα αμυντικό (που τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ μετράει 28 συμμετοχές, με 1 γκολ) και θα ασχοληθεί μαζί του, μόνο αν χαλάσουν οι αρχικές επιλογές των Λυμπερόπουλου-Ουζουνίδη.