Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

11 Μαΐ 2017

Ο Γιαννακόπουλος ήθελε να διώξει τους τέσσερις "αντάρτες"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6, έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Πασκουάλ και επεσήμανε πως ο ίδιος έβαλε το «θέλω» του κόσμου του Τριφυλλιού πάνω από το δικό του, λέγοντας πως δεν συμφωνούσε με την παραμονή των τεσσάρων (Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ και Φώτσης) μιας και δεν τον εκφράζει. «Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων. Αναγκάστηκα να βάλω το «θέλω» του κόσμο πάνω από το δικό μου και πάνω από αυτό του κλαμπ. Ο κόσμος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις και όλα τα μηνύματα που έλαβα έλεγαν πως πάνω απ’όλα είναι ο τίτλος. Έτσι, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε ο κόσμος.
Η απόφαση της παραμονής δε με εκφράζει, ωστόσο ήταν προσωπική μου απόφαση μαζί με τον κύριο Πασκουάλ. Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνουν οι συγκεκριμένοι αθλητές και αυτός μου είπε πως χαίρεται με την απόφαση αυτή και έτσι συνεχίζουμε.Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κύριο Πασκουάλ, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στους τελικούς αλλά και κυρίως την επόμενη σεζόν».