Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

31 Μαΐ 2017

Ο Πέκχαρτ "ξελάσπωσε" την ΑΕΚ φέτος

Ο Πέκχαρτ τόσο στην καριέρα του με την Νυρεμβέργη σε 92 συμμετοχές όσο και με την Γιάμπλονεκ σε 48 είχε κολλήσει στα 15 γκολ. Αυτή η κατάρα φάνηκε πως θα σπάσει όταν ο ίδιος έφτασε τα 15 γκολ με την ΑΕΚ στο ματς με την Κέρκυρα και θεωρητικά θα είχε άλλες 9 ευκαιρίες (2 αγωνιστικές κανονικής διάρκειας, 6 αγωνιστικές playoffs, 1 τελικός κυπέλλου) να σπάσει το ρεκόρ του. Στη συνέχεια ο Τόμας Πέκχαρτ παραγκωνίστηκε. Δεν του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες ενώ πλέον βρίσκεται εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Με δεδομένο πως μόνο με μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής θα μείνει στην ΑΕΚ, μάλλον θα κολλήσει στα 15 γκολ και με την φανέλα του Δικεφάλου. Ωστόσο, η εξέλιξη της καριέρας του Πέκχαρτ με την ΑΕΚ ήταν διαφορετική. Ο υψηλόσωμος επιθετικός πέτυχε φέτος τα 12 από τα 15 γκολ του και δεν θα ήταν υπερβολή κάποιος να πει πως αυτά τα 12 γκολ έδωσαν στην ΑΕΚ το δικαίωμα να αγωνίζεται στα playoffs αφού ο Τσέχος ήταν αυτός που αρκετές φορές ξελάσπωσε την Ένωση, ειδικά στην «μαύρη» εποχή του Μοράις.
Πηγή: aek-live.gr