Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

12 Μαΐ 2017

Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Κουτίνιο να φύγει

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως ο Φιλίπε Κουτίνιο θα παραμείνει στη Λίβερπουλ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραχώρησής του. Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων, ότι στόχος του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ είναι όχι μόνο να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, με τον οποίο υπέγραψε και προσφάτως σύμφωνο ανανέωσης, αλλά και να τον πλαισιώσει τη νέα σεζόν με ανάλογους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.
«Μα μόλις τώρα δεν υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο και μάλιστα, με ρήτρα 400 εκατομμυρίων λιρών; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πλάνο να πωληθεί ο παίκτης! Αυτό που λένε οι ιδιοκτήτες του συλλόγου μας είναι να μην πουλήσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή, εφόσον δεν το επιθυμούμε. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι μπορούμε να φέρουμε κι άλλους παίκτες και αυτό είναι μια ωραία κατάσταση. Έχουμε ένα σταθερό έμψυχο υλικό με καλή βάση. Θέλουμε να προσθέσουμε και λίγους ακόμα ποδοσφαιριστές, να έρθει «φρέσκο αίμα» στην ομάδα, όμως κανείς δεν θα φύγει δίχως να πούμε κι εμείς τη δική μας άποψη, οπότε νιώθω τελείως άνετος, όσον αφορά το θέμα αυτό».