Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

6 Μαΐ 2017

Ο Κλωναρίδης θα είναι η πρώτη...μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Στην τελική ευθεία έχει μπει η οριστική επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη από τη στιγμή που επέστρεψε στο Τριφύλλι και είναι δεδομένη η επιθυμία των "πρασίνων" να τον αποκτήσουν από τη Λανς. Ο παίκτης εξάλλου έχει "ψηθεί" από τον Λυμπερόπουλο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση, ότι αυτό θα είναι προς όφελος της καριέρας του, σε σχέση με μία πιθανή επιστροφή στη Λανς και ήδη το θέμα φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική του ευθεία.
Βέβεια το deal δεν έχει οριστικοποιηθεί αφού υπάρχουν εκκρεμότητες όπως το πώς θα καταβληθούν τα χρήματα στη γαλλική ομάδα, καθώς στη συμφωνία τον Γενάρη είχε πει οψιόν επαναγοράς του στις 150.000 ευρώ. Η υπόθεση πάντως δείχνει δρομολογημένη και μέσα στον Μάιο είναι πιθανό να κλείσει.