Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

29 Μαΐ 2017

Είναι άδικο ο Ουζουνίδης να παλεύει μόνος του

Για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε στη Λεωφόρο πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή του ανέλαβε την ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ευρίτης τεχνικός έχει καταφέρει με ελάχιστα εργαλεία να χτίσει ένα σύνολο το οποίο αρνείται να παραδοθεί ανεξαρτήτως συγκυριών. Δείχνει σε αυτούς που τον επέλεξαν για το πάγκο του Παναθηναϊκού πως με τη μισή επένδυση από αυτή που είχαν οι δύο προηγούμενοι προπονητές αυτός μπορεί να χτίσει κάτι πάρα πολύ καλό το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό και θα εκπροσωπεί επάξια το όνομα του συλλόγου.
Είναι άδικο για αυτόν και τους ποδοσφαιριστές του η διοίκηση να μένει αποστασιοποιημένη και να μην υπάρχει πουθενά. Πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να βγει μπροστά ο ισχυρός άνδρας και να εξηγήσει ποια είναι η επόμενη μέρα, να γνωρίζουν και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος προς ποια κατεύθυνση να εργαστούν. Είναι κρίμα να έχεις ένα τεχνικό τιμ που δουλεύει σε κορυφαίο επίπεδο, έναν προπονητή που ότι πιάνει το κάνει χρυσό και ξέρει να παίρνει το 110% από τους παίκτες του και να μην υπάρχει μια διοίκηση να το υποστηρίξει.
Πηγή: panathinaikoskosmos.gr