Έβγαλε αντίδραση νικώντας...τραυματισμούς και Ζαλγκίρις   Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει 92 χρόνια ζωής! Στάση αναμονής τηρούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Η Σίτι επενέρχεται δυναμικά για τον Μαχρέζ Είναι ακριβός για την Μίλαν ο Σωκράτης

29 Μαΐ 2017

Με άλλον αέρα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο  Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, αλλά ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του και μπόρεσε να φτάσει έστω και δύσκολα στο 1-0. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να δείξει χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά και με ένα σερί 8-0 έδειξε πως στις δύσκολες στιγμές, μπορεί να βρει τη λύση. Ήταν μια πραγματικά πάρα πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο Ολυμπιακός έπρεπε να διαχειριστεί πολλά πράγματα.
Την επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την Ευρωλίγκα, έστω και αν είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Άρη, το άγχος της έδρας, αλλά και τον αντίπαλο φυσικά. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και το 1-0 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάει πλέον στο Ολυμπιακό στάδιο σε μερικές ημέρες με άλλον αέρα. Το άγχος του πρώτου αγώνα έφυγε και σίγουρα οι παίκτες θα είναι πιο απελευθερωμένοι τώρα.