Σε τροχιά τίτλου ο Ολυμπιακός από μια...γκέλα Ο Γιόχανσον συζητάει με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο Δεν φτάνει το φιλότιμο του Μόλινς 'Θα σας φάμε ζωντανούς όλους' ΕΠΟ και ΕΕΑ 'θάβουν' τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ για ύποπτα ματς

29 Μαΐ 2017

Με άλλον αέρα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο  Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, αλλά ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του και μπόρεσε να φτάσει έστω και δύσκολα στο 1-0. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να δείξει χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά και με ένα σερί 8-0 έδειξε πως στις δύσκολες στιγμές, μπορεί να βρει τη λύση. Ήταν μια πραγματικά πάρα πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο Ολυμπιακός έπρεπε να διαχειριστεί πολλά πράγματα.
Την επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την Ευρωλίγκα, έστω και αν είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Άρη, το άγχος της έδρας, αλλά και τον αντίπαλο φυσικά. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και το 1-0 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάει πλέον στο Ολυμπιακό στάδιο σε μερικές ημέρες με άλλον αέρα. Το άγχος του πρώτου αγώνα έφυγε και σίγουρα οι παίκτες θα είναι πιο απελευθερωμένοι τώρα.