'Ο Ανσαριφάρντ θα φύγει από τον Ολυμπιακό μετά το Μουντιάλ' Αυτά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ Τον 'έκραξε' η γαλλική κυβέρνηση γιατί αρνήθηκε την εθνική ομάδα! Τι ζήτησε ο Αντσελότι από τον πρόεδρο της Νάπολι Στα 'παζάρια' η Μίλαν για τον Ντοναρούμα

30 Μαΐ 2017

Μεγάλα τα κέρδη του Κάρντιφ από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Το Κάρντιφ, η πρωτεύουσα της Ουαλίας, που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League, έκανε γνωστά τα χρήματα που θα κερδίσει (κυρίως) από τον τελικό στην κορυφαία διοργάνωση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπηρεσιών τουρισμού, συνολικά 53 εκατ. ευρώ θα αφήσει το μεγάλο ραντεβού στην πόλη. Ετσι κι αλλιώς το Κάρντιφ είναι η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη φιλοξενεί τον τελικό του Champions League γυναικών και φυσικά το Σάββατο εκείνον των ανδρών.
Αλλά επίσης διοργανώνεται και η "γιορτή της UEFA" , «που θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη εισροή επισκεπτών και οικονομικά οφέλη για τη χώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση. Αναμένεται ότι περίπου 200.000 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την UEFA αυτή την εβδομάδα, ενώ πάνω από 60.000 φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τους τελικούς.