Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

8 Μαΐ 2017

Δύσκολα θα μείνει ο Εμποκού στον Παναθηναϊκό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον Εμποκού να παραμένει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό (έστω και με δανεισμό), αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη, λόγω Κιέβο. Ο Κονγκολέζος άσος ανήκει στον ιταλικό σύλλογο και αξιώνει 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει ως μεταγραφή. Αυτό το ποσό είναι απλά απαγορευτικό για τα «άδεια» ταμεία που υπάρχουν στους «πράσινους» και σε συνδυασμό με τα περιορισμένα χρήματα που θα δαπανήσει το Τριφύλλι το καλοκαίρι, τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα.
Στις επαφές που έχει κάνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τους διοικούντες της Κιέβο, έγινε η πρόταση να δοθεί ο παίκτης με 1 εκατ. ευρώ συν το 50% από ενδεχόμενη μεταπώληση, κάνοντας αυτόματα μια τεράστια υπέρβαση για χάρη του. Όμως οι Ιταλοί μόνο που δε «γέλασαν» με την εν λόγω προσφορά, καθώς θεωρούν τον Εμποκού ως ένα καλό προϊόν με αρκετά καλή χρηματιστηριακή αξία. Η μοναδική περίπτωση που ο δεξιός μέσος μπορεί να παραμείνει κάτοικος Ελλάδος είναι να φτάσουμε στον Αύγουστο και να είναι ακόμη διαθέσιμος για την ανανέωση του δανεισμού του για μια ακόμη χρονιά.