Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

11 Μαΐ 2017

Με "μπούσουλα" τον τελικό πάει η ΑΕΚ στη Τούμπα

Ο Χιμένεθ δεν λέει να… ξεκολλήσει από τον τελικό, αφού βλέπει συνεχώς σε βίντεο το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού. Στην αρχή το έκανε, καθώς δεν είχε μπορέσει να συνειδητοποιήσει το πώς συνέβησαν ορισμένα πράγματα σ’ αυτόν τον τελικό και ήθελε να τα ξαναδεί. Κατόπιν, ο Ισπανός τεχνικός, άρχισε να περνά από μικροσκόπιο όλα όσα έγιναν στον τελικό , προκειμένου να αναλύσει καρέ – καρέ και φάση προς φάση, το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Και αυτό προκειμένου να χρησιμοποιήσει όλα τα συμπεράσματα, ως μάθημα για τα επόμενα ματς και κυρίως γι αυτό της Κυριακής στην Τούμπα, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Παράλληλα ο Χιμένεθ έδειξε στους παίκτες του όλα τα λάθη που έκαναν ο διαιτητής και ο επόπτης και οδήγησαν στην απώλεια του κυπέλλου. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Χιμένεθ ήθελε να «τσιτώσει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, τους είπε πως "μέσα απ’ αυτό, θέλω να γίνετε πιο δυνατοί". Και πριν από το ματς της Τούμπας, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να δείξει στους παίκτες του και άλλο βίντεο από τον τελικό του κυπέλλου για να επισημάνει όσα έκαναν λάθος ή δεν έκαναν καθόλου οι παίκτες της ΑΕΚ, στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και προκειμένου να μην τα ξανακάνουν ή αυτή την φορά να τα κάνουν σωστά την Κυριακή στην Τούμπα, με τον ίδιο αντίπαλο.