Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

28 Μαΐ 2017

Έντονο ενδιαφέρον από εξωτερικό για τον Λέοβατς

Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Μαρίν Λέοβατς είχε πάρει τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ. Πέρυσι είχε κάνει 30 ματς και είχε πετύχει ένα γκολ. Φέτος, οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι 40 και 2 και εύκολα μπορεί κανείς να βγάλει το συμπέρασμα ότι ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός αποτελεί παίκτη κορμού για τον Δικέφαλο. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται απ΄το περιβάλλον του αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τη νέα σεζόν να μην βρίσκεται στην ομάδα, καθώς διάφορες ομάδες από την Ευρώπη εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για να αγοράσουν τα δικαιώματά του από τον ΠΑΟΚ.
 Ο ίδιος και ο ατζέντης του, Μπόσκο Μπάλαμπαν (παλιός παίκτης του Πανιωνίου, έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος διατηρεί τον πλήρη έλεγχο στην περίπτωσή του αφού έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Όμως, αν έρθει μία καλή πρόταση και ο Κροάτης δείξει ζεστός να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα, στα γραφεία της Τούμπας θα σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να πούνε το "ναι". Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Λέοβατς φτάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο, είναι σαφές ότι και με μικρότερο ποσό στον ΠΑΟΚ θα μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν αν ο Λέοβατς πρέπει να πουληθεί. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε αγοράσει τον Κροάτη το καλοκαίρι του 2015 δίνοντας 1,3 εκατ. ευρώ στη Ριέκα.