Στο ρελαντί το Βέλγιο 'καθάρισε' τον Παναμά Το VAR έδωσε τη νίκη στη Σουηδία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

29 Μαΐ 2017

Στο φουλ η μεταγραφική κινητικότητα στον Παναθηναϊκό

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που έχουν στο νου τους στον Παναθηναϊκό είναι οι αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται και στη στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουν. Σε σχέση με άλλη χρονιές το Τριφύλλι έχει ξεκινήσει από νωρίς το σκάουτιντ στο εξωτερικό και οι Ανδρέας Λαγωνικάκης και Μίκαελ Νίλσον να είναι μονίμως σε ένα αεροπλάνο για να τσεκάρουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Οι δύο άνδρες, σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θέλουν με κάθε τρόπο να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το σχεδιασμό του συλλόγου. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έχουν… οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας ανά θέσεις κι έχει γίνει μεγάλη προεργασία. Συγκεκριμένα υπάρχουν αρκετά ονόματα στο «τραπέζι», χωρίς κάποιο από αυτά να έχει βγει στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα το τελευταίο δίμηνο έχουν πραγματοποιηθεί πολλά ταξίδια και των τριών στο εξωτερικό για δουν από κοντά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Παράλληλα έχουν γίνει επαφές και με μάνατζερ παικτών και των συλλόγων που ανήκουν, με την «πράσινη» λίστα να είναι ήδη φορτωμένη με ονόματα και διευθύνσεις, στοιχεία, οικονομικά δεδομένα κι όσα προβλέπονται πριν ξεκινήσουν οι τελικές κινήσεις.
Πηγή: newspao.gr