Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

15 Μαΐ 2017

Ο Αμπράμοβιτς κόβει την όρεξη των "μνηστήρων" του Κόντε

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται αποφασισμένος να κρατήσει τον Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι με κάθε τρόπο και για αυτό τον λόγο σκοπεύει να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία. Ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με την εφετινή πορεία της ομάδας του, η οποία επέστρεψε στην κορυφή της Αγγλίας και εμφανίζεται έτοιμος να κόψει τις ορέξεις των Μπαρτσελόνα και Ίντερ, που έχουν εντάξει το όνομα του Ιταλού τεχνικού στις λίστες τους, για τον πάγκο τους, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Αμπράμοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών του Κόντε και το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει ετήσιες οικονομικές απολαβές για τον Ιταλό, οι οποίες θα φτάνουν τα 8,84 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο Ρώσος μεγιστάνας αναμένεται να διαθέσει ένα ποσό κοντά στα 235 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.