Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

28 Μαΐ 2017

Στην ΑΕΚ δεν έχουν ξεγράψει ακόμα τον Αραούχο

Ως δεδομένη εμφανίζεται η αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ με την ολοκλήρωση της σεζόν, κυρίως μέσα από τα όσα γράφονται και λέγονται από πλευράς Λας Πάλμας και του προέδρου της. Στην Ένωση ωστόσο, σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ", δεν έχουν μπει ακόμα σε διαδικασία να συζητήσουν με την ισπανική ομάδα για την περίπτωση του «Τσίνο», κάτι που αναμένεται να γίνει με την ολοκλήρωση της σεζόν , καθώς και η Λας Πάλμας δεν έχει αποφασίσει πως θα κινηθεί για τη νέα χρονιά. Το σίγουρο είναι πάντως πως οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν ξεγράψει σε καμία περίπτωση τον Αραούχο, περίπτωση την οποία θα διαχειριστεί προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δίχως διαμεσολαβητές.
Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζεται στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή, δεν είναι το οικονομικό, καθώς θεωρείται απίθανo να βρεθεί ομάδα που θα δώσει 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκεί που εμφανίζεται το… θέμα, είναι στο πόσο θα κρατήσουν οι διαπραγματεύσεις, με την ΑΕΚ να είναι αποφασισμένη να μην σπαταλήσει χρόνο, αφού στόχος της είναι στην έναρξη της προετοιμασίας, ο κορμός της ομάδας να είναι πλήρης.