Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

11 Μαΐ 2017

Κανένα εμπόδιο πλέον για το γήπεδο της ΑΕΚ

Τρέχουν οι εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ, έπειτα απ’ τα ευχάριστα μαντάτα που έβγαλε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπιρτζή. Φαίνεται πως μετά την τροπολογία που πέρασε απ’ την βουλή, το γήπεδο της ΑΕΚ έχει πάρει τον δρόμο του και δύσκολα θα ξανά συναντήσει κάποιο εμπόδιο. Οι θετικές εξελίξεις από τη συνάντηση των ανθρώπων της Ένωσης στο Υπουργείο Μεταφορών, με τον κ. Σπιρτζή, επιβεβαίωσαν τις θετικές εκτιμήσεις τους, σχετικά με όποιες εξελίξεις γύρω απ’ το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Όλες αυτές τις μέρες οι εξελίξεις τρέχουν και προχωράνε, για να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται η στιγμή που θα πάρει στα χέρια της η Ένωση την άδεια για ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς». Κι επειδή όπως φαίνεται αυτό δεν θα αργήσει να γίνει, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει μια προεργασία με επαφές απ’ το ΥΠΕΝ, ώστε να τρέξουν ακόμα περισσότερο και να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υψομετρική μελέτη αλλά και με την οικοδομική άδεια.