Ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα και βλέπει Βελιγράδι Εθνική απογοήτευση στο ΟΑΚΑ Η Γαλατασαράι...δουλεύει για τον ΠΑΟΚ Η χειρότερη βραδιά του Ρίβερς Η Μπάγερν ετοιμάζει 'βόμβα' με τον Κέιν

31 Μαΐ 2017

Αφού τιμώρησαν τον Μπεργκ, τώρα αλλάζουν τον κανονισμό

Η ποινή του Μάρκους Μπεργκ (3+1 αγωνιστικές) με χρήση του βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει ανησυχία και στους ανθρώπους της Super League πως η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να ανοίξει νέα θέματα από τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στην εφημερίδα «Live Sport» η Λίγκα αναμένεται να περάσει τροποποίηση του σχετικού κανονισμού στην επόμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ, όπου θα απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η χρήση του βίντεο από τις Πειθαρχικές Επιτροπές ως «ανταπόδειξη του φύλλου αγώνα».
Στη Super League φοβούνται πως οι ομάδες με το παραμικρό θα προσφεύγουν στην Αθλητική Δικαιοσύνη με βίντεο για να αλλάζει με μεγαλύτερη ποινή η απόφαση που πήρε ο διαιτητής μέσα στο γήπεδο, όπως έγινε και στην περίπτωση του Μπεργκ όπου ο Κομίνης είχε τιμωρήσει τον Σουηδό με κίτρινη κάρτα για το επεισόδιο με τον Κρέσπο.