Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

21 Μαΐ 2017

Στους Άγγλους δεν αρέσει καθόλου το "θέατρο"

Στους Άγγλους δεν αρέσει καθόλου το «θέατρο» από τους παίκτες στους αγώνες. Έτσι προχωρούν σε νέα αυστηροποίηση των κανονισμών για την εξάλειψή του, με σκοπό να τιμωρούν τους παραβάτες ακόμα και μετά από το τέλος των ματς, με τη χρήση video! Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) ανακοίνωσε τους νέους πειθαρχικούς κανονισμούς, οι οποίοι αφορούν τη σεζόν 2017-2018 και οι οποίοι προσθέτουν στους ήδη υπάρχοντες την παράβαση της «επιτυχούς εξαπάτησης διαιτητή».
Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, όταν υπάρχει ξεκάθαρη περίπτωση παραπλάνησης ενός διαιτητή από «θέατρο», το οποίο προκάλεσε συνέπειες όπως πέναλτι ή αποβολή αντιπάλου, η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα παρεμβαίνει και θα λαμβάνει αποφάσεις με αναδρομική ισχύ. Οι φάσεις οι οποίες ξεφεύγουν από τους αρμοδίους κατά τη διάρκεια των αγώνων θα εξετάζονται από μία επιτροπή τριών πρώην διαιτητών, οι οποίοι θα έχουν την αρωγή τηλεοπτικών πλάνων, που θα εξετάζουν ο καθένας ξεχωριστά. Σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής κριθεί ένοχος για «θέατρο», τότε θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, όπως προβλέπει ο νέος πειθαρχικός κώδικας της ομοσπονδίας.