Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

30 Μαΐ 2017

Δεν φταίει ο Μπαρτζώκας για τα χάλια της Μπαρτσελόνα

Η ισπανική ιστοσελίδα «Marca» προχώρησε σε διαδικτυακό γκάλοπ, ζητώντας από τους επισκέπτες της να ψηφίσουν τους σημαντικότερους λόγους που η Μπαρτσελόνα έκανε τη χειρότερη χρονιά της τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Τα συμπεράσματα που βγήκαν από τη σχετική ψηφοφορία είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αφού έδειξαν πως οι Ισπανοί πιστεύουν πως ο τεχνικός της «Μπάρτσα», Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης στις φετινές αποτυχίες της ομάδας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γκάλοπ στο οποίο ψήφισαν 3.080 άτομα, η διοίκηση των Καταλανών με ποσοστό 63,09% είναι η κύρια υπεύθυνη της κακής πορείας των «μπλαουγκράνα», με τους παίκτες να ακολουθούν με ποσοστό 24,6%, και τελευταίο τον Έλληνα τεχνικό με 12,45%. Βέβαια, σε ερώτηση για το εάν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γιώργο Μπαρτζώκα στο πάγκο, οι Ισπανοί στη συντριπτική πλειοψηφία τους απάντησαν αρνητικά. Ακόμα ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που προέκυψε από το γκάλοπ είναι πως ο πιο δημοφιλής παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, αφού συγκέντρωσε μόλις 4,5% των ψήφων σε ερώτηση για το ποιος πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα. Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το ποσοστό που ψήφισε το «θρύλο» της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στο συγκεκριμένο ερώτημα, με τον Ισπανό γκαρντ να έρχεται τρίτος σε ψήφους (9,48%) πίσω από τους Στεφάν Πένο (10,08%) και Άλεξ Μάμφορντ (11,33%).