Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

18 Μαΐ 2017

Το μπάχαλο στη Νιούελς "πυροδοτεί" σενάρια για τον Σκόκο

Είναι κοινό μυστικό πως όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια, η ΑΕΚ έριχνε κλεφτές ματιές προς την πλευρά του Νάτσο Σκόκο. Όμως το θέμα «κολλούσε» αρχικά στο συμβόλαιο που είχε ο Υδραυλικός με την Νίουελς και κυρίως το γεγονός πως δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από την ομάδα. Ωστόσο η κατάσταση τώρα είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ole, οι παίκτες της Νίουελς είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό. Και βασικοί ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Σκόκο, αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον τους μακριά από την ομάδα.
Αυτές τις τάσεις φυγής, ενισχύει και το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει στη Νιουέλς μετά την πρόσφατη ήττα με την Ροζάριο Σεντράλ. Μια ήττα που προκάλεσε την οργή των οπαδών οι οποίοι έφτασαν μέχρι και τα σπίτια των ποδοσφαιριστών, για να αποδοκιμάσουν και να εκφράσουν την αγανάκτηση τους. Ο Σκόκο πλέον σκέφτεται πιο σοβαρό από ποτέ, να φύγει από τη Νιούελς. Βεβαίως η Ελλάδα είναι πάντα στο μυαλό του Υδραυλικού. Και όταν η κουβέντα φτάνει στην Ελλάδα, για τον Σκόκο ο μοναδικός προορισμός είναι η ΑΕΚ, κάτι που έχει δηλώσει ανοικτά πολλές φορές. Βεβαίως προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Όμως αν οι τάσεις φυγής του Σκόκο από τη Νιούελς γίνουν ακόμα πιο έντονες, δεν αποκλείεται να σημάνει… συναγερμός στην ΑΕΚ.