Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα Οι Βέλγοι δίνουν 'μάχη' για τον Ένγκελς Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες έχουν τιμή πώλησης Πριμ στους Γάλλους για την κατάκτηση του Μουντιάλ Μέσι και Ρονάλντο αντίπαλοι και στη...φοροδιαφυγή!

6 Μαΐ 2017

Στο τελικό στάδιο η άδεια του γηπέδου της ΑΕΚ

Ένα βήμα πριν το κλείσιμο του φακέλου της «Αγιά Σοφιάς» βρίσκονται στην ΑΕΚ, περιμένοντας πλέον την έγκριση της υψομετρικής μελέτης από το Υπουργείο Μεταφορών για να προχωρήσουν στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Για να γίνει αυτό, οι Κιτρινόμαυροι στις αρχές της εβδομάδας κατάθεσαν όλα τα στοιχεία που ζήτησαν οι αρμόδιοι του Υπουργείου και από εδώ και πέρα, επιθυμία των υπεύθυνων της Ένωσης είναι να συναντηθούν με τον Χρήστο Σπίρτζη, για να δοθούν απευθείας οι διευκρινήσεις και να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία.
Σύμφωνα με την "Ώρα για Σπορ", το συγκεκριμένο ραντεβού προγραμματίζεται για τα μέσα της επόμενη εβδομάδας, με τους ανθρώπους της Ένωσης να επισκέπτονται το Υπουργείο Μεταφορών και συγκεκριμένα τον υπουργό κ. Σπίρτζη, καθώς είναι εκείνος που θα δώσει το τελικό «ok», για να εγκριθεί η υψομετρική μελέτη.