'Παγώνουν' οι ανανεώσεις των Μολέδο και Λουντ στον Παναθηναϊκό Μυστήριο με τους τραυματισμούς του Λεβέκ Ο Παντελίδης μεταμόρφωσε τον Αστέρα Τρίπολης Στα 'τάρταρα' η ψυχολογία του Ανσαριφάρντ Δεν υπάρχει χρήμα για τη χρήση video στη Super League

8 Μαΐ 2017

Τα είπαν για τον τελικό Αλαφούζος και Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ είχε πολλά παραπόνα στον τελικό του Κυπέλλου από το βοηθό διαιτητή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επιτίθεται στον Καλφόγλου σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο Βόλο και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τον «Τίγρη» και συζητήσαν τα πεπραγμένα του «Πανθεσσαλικού».
Η «πράσινη» ΠΑΕ νιώθει και αυτή αδικημένη με τη διαιτησία του Κύζα στον επαναληπτικό του ημιτελικού στη Τούμπα, με τον μεγαλομέτοχο των «πρασινών» να επισημαίνει τον κίνδυνο πως θα δημιουργηθεί μία νέα πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που ανησυχεί και τους δύο. Μέχρι στιγμής Αλαφούζος και Μελισσανίδης δεν συμφώνησαν για κάποια κίνηση, αλλά το θέμα περιπλέκεται καθώς ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει προσωπικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.