Ο Λεμονής το είπε και το έκανε Ούτε τώρα ήρθε το 'διπλό' για τον Παναθηναϊκό  Τι άλλο να έκανε ο Σιμόες για να νικήσει η ΑΕΚ; Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ Αυτά είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του

26 Μαΐ 2017

Έχει ευθύνες ο Χιμένεθ για την εικόνα της ΑΕΚ

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ και το παιχνίδι χωρίς πάθος και θέληση για τη νίκη των Κιτρινόμαυρων, απέναντι στον Παναθηναϊκό, είχε υπαίτιο και τον προπονητή της Ένωσης. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε ότι πιθανόν να μην προετοίμασε σωστά τους παίκτες του, ώστε να τους δώσει παράλληλα να καταλάβουν το πόσο σημαντικό ήταν ο συγκεκριμένος αγώνας για τον στόχο της ομάδας. Ο προπονητής της ΑΕΚ καλείται να αλλάξει την νοοτροπία αρκετών παικτών, αλλά και ο ίδιος να βλέπει ξεκάθαρα τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του.
Ο Ισπανός τεχνικός, έχει ακόμα ένα δύσκολο έργο μπροστά του, από τότε που επέστρεψε στην Ένωση και δεν είναι άλλο, απ’ την ανασυγκρότηση που πρέπει να κάνει στους παίκτες του, παίζοντας όλα για όλα στα δυο τελευταία παιχνίδια, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παρότι μέχρι στιγμής παραμένουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.