Τι οδήγησε τον Γιαννακόπουλο να πάρει αυτή την απόφαση Ο Ολυμπιακός έχασε στη Πόλη αλλά δεν χάθηκε (ακόμα) Ο Ολυμπιακός τη νίκη και η ΑΕΚ τη μεγάλη πρόκριση 'Οι μεγαλύτεροι παίκτες του Ηρακλή δάνειζαν τους μικρότερους' 'Χωρίς τον Μέσι δεν περνάει η Αργεντινή'

21 Απρ 2017

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στον αέρα

Ένα σημαντικό πρόβλημα παρατηρήθηκε στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ένα ζήτημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να λυθεί ή να περιοριστεί. Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στον αέρα και συνεχώς δέχεται φάσεις αλλά και γκολ από τους αντιπάλους του. Το «πλήρωσε» με τον Παναθηναϊκό και στη φάση του 1-0, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις, το ίδιο έγινε με τον Ατρόμητο έστω και αν δεν μπήκε γκολ, με τον Πανιώνιο, φυσικά με την ΑΕΚ, την Ξάνθη, βεβαίως και στο κρίσιμο ματς με τη Σάλκε στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ αμύνεται με ματ του μαν στα κόρνερ, παίζει ζώνη σε μακρινές εκτελέσεις στημένων, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα παρατηρείται τις τελευταίες κυρίως εβδομάδες και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μεγάλων αγώνων. Η τεχνική ηγεσία έχει διαπιστώσει το ζήτημα και μέσα από την προπόνηση ζητείται πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση (σε πρώτο χρόνο μετά την εκτέλεση) αλλά και σε δεύτερο όπου επίσης γίνονται μεγάλα λάθη, έτσι ώστε να περιοριστούν οι φάσεις που δημιουργεί κάθε αντίπαλος.
Πηγή: paok24.com