Ο Σαββίδης δεν 'καίγεται' να πουλήσει παίκτες Παίρνει Γιαννιώτη και αφήνει ελεύθερο τον Ρισβάνη Η Μαρσέιγ 'ονειρεύεται' τον Μανωλά Το...φυσάνε και δεν κρυώνει στην Έβερτον με τον Μιραλάς Απίστευτο. Μέτρησε γκολ σε σουτ που πήγε...άουτ!

20 Απρ 2017

Έρχονται κι άλλες ανανεώσεις στην ΑΕΚ

Μετά τις ανανεώσεις των Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλου, Μπακάκη και Γαλανόπουλου, στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να εξετάσουν την παραμονή ή όχι πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών. Πρώτος από όλους, και πιο σίγουρος για την παραμονή του, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ ικανοποιημένοι και φαίνεται να έχουν ήδη συζητήσει μαζί του με την συμφωνία να μοιάζει σίγουρη.
Δεύτερη περίπτωση που μάλλον θα λήξει αίσια εκείνη του Ντίντακ Βίλα όπου η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του και κρίνοντας από την αδυναμία της να βρει καλύτερό του (ειδικά η αποτυχία με τον Ντίας), πιθανότατα θα κάνει χρήση του όρου αυτού, με τον Ισπανό να παραμένει έναν ακόμη χρόνο. Τρίτος στη σειρά ο Βάργκας, με τον οποίο η «Ένωση» επίσης έχει ξεκινήσει συζητήσεις αλλά ο παίκτης από την μεριά του θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να παραμείνει. Αυτό διότι βρίσκεται πλέον στο 31ο έτος της ηλικίας και δεν λογίζεται ως βασικός, οπότε δεν θα μπορεί να πληρώνεται και ως τέτοιος, παρά το γεγονός πως η ποιότητά του είναι δεδομένη και σίγουρα στην ΑΕΚ θα ήθελαν να βρίσκεται στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά. Θυμίζουμε πως για τον Ρόναλντ Βάργκας παραμονέυει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που θέλει να τον ντύσει στα πράσινα. Οι δύο τελευταίοι παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι είναι περιπτώσεις που συνδέονται. Η παραμονή των Πέκχαρτ και Αραβίδη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Αραούχο και το πόσο εμπιστεύονται στην ΑΕΚ τον νεαρό Γιακουμάκη που έρχεται στο τέλος της σεζόν από τον Πλατανιά μετά από μία εξαιρετική χρονιά. Όπως και να έχει, το να παραμείνουν και οι δύο θεωρείται απίθανο, με το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να παραμείνει ο Τόμας Πέκχαρτ ως δευτερότριτος επιθετικός πίσω από Αραούχο ( ή την μεταγραφή) και τον Γιακουμάκη.
Πηγή: sportotal.gr