Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τιμούν την φανέλα τους Στη Τούμπα νικάει μόνο ο ΠΑΟΚ Σώθηκε ο Απόλλων, απογοήτευσε ο Ολυμπιακός Κι όμως οι αντίπαλοι οπαδοί δεν συναντιούνται μόνο για ξύλο

20 Απρ 2017

Έρχονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Είναι δεδομένο πως στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχουμε πολλές και σημαντικές αλλαγές για τη νέα σεζόν. Μια ριζική αλλαγή που θα έρθει με τη σφραγίδα του νέου προπονητή και θα έχει ως στόχο να συνδυάσει ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ, κάποιους από τους δανεικούς που έχει ο Ολυμπιακός και αξίζουν μιας ευκαιρίας και βεβαίως 5-6 ποιοτικότατες μεταγραφές. Παίκτες που θα έρθουν από την ξένη αγορά όχι απλά για να συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά για να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς του νέου Ολυμπιακού.
Βεβαίως θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις με παίκτες που είτε φέτος είτε κυρίως στο διάστημα όπου παίζουν (πάνω από μια σεζόν) δεν έχουν καταφέρει να πείσουν πως αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό, στη νέα εκκίνηση που καλείται να κάνει η ομάδα. Το ότι ο Ολυμπιακός «πονάει» σε συγκεκριμένες θέσεις είναι εμφανέστατο εδώ και πολύ καιρό. Σε θέσεις-κλειδιά όπως στο κέντρο της άμυνας, στο αριστερό της άκρο, στο «6άρι», στα άκρα της επίθεσης αλλά και στη γραμμή κρούσης.