Προτεραιότητα πλέον στον Παναθηναϊκό ο κεντρικός χαφ Έντονο το γερμανικό ενδιαφέρον για τον Τσίμιροτ Αυτά έδιωξαν τον Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ Τι περιμένει ο Μέσι και δεν υπογράφει στη Μπαρτσελόνα; Έχασε το πέναλτι και του την έπεσαν οι συμπαίκτες του!

11 Μαρ 2017

Ντοπαρίστηκε με χάπια για...μπόντιμπιλντερς!

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι Έλληνας ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Ποια ήταν όμως η ουσία που χρησιμοποίησε; Το όνομα του ποδοσφαιριστή μπορεί να μην έχει δημοσιοποιηθεί (θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία από το ΕΣΚΑΝ), ωστόσο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα (κι ανακοινώσεις), που τον «φωτογράφιζαν».
Εκείνο ωστόσο που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρέθηκε ντοπέ έχοντας καταπιεί χάπια που συνήθως παίρνουν οι μπόντιμπιλντερς, σύμφωνα με τη «Live Sport»! Κι αυτό βέβαια το έκανε όχι για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά γιατί ήθελε να αποκτήσει γραμμωμένο σώμα. Τέτοιες ουσίες εξάλλου τις αποφεύγουν οι ποδοσφαιριστές, καθώς δεν τους βοηθούν, αντιθέτως τους προσθέτουν κιλά και προφανώς ο συγκεκριμένος δεν είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας του σχετικά.