Χάος με τα χρέη του Παναθηναϊκού Δεν του πάνε οι τελικοί του Σφαιρόπουλου Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

13 Μαρ 2017

Άκυρο στον Σαββίδη έριξε ο Ζήκος

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να επικρεντρωθεί απ’ εδώ και πέρα στις ακαδημίες της ομάδας του, έχοντας μάλιστα έτοιμο το πλάνο και την πρόταση για να το τρέξει. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε επιλέξει ποιον θα ήθελε να καθορίσει υπεύθυνο για να τρέξει το project. Αυτός δεν ήταν άλλος, απ’ τον πρώην τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκη Ζήκο. Ο Ζήσης Βρύζας μεσολάβησε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ώστε να συναντηθεί με τον Σαββίδη, ο Ζήκος και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Όμως ο πρώην Έλληνας παίκτης της Ένωσης, αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «talentabout.gr». Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν, υπήρχε έντονη φημολογία για επιστροφή του Άκη Ζήκου στο πόστο του στην ΑΕΚ, μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά, κάτι νεότερο δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, αλλά πάντα υπάρχει μέσα στο κάδρο το συγκεκριμένο πλάνο.