Η ΑΕΚ επέστρεψε στους τίτλους Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Λαμία Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Σιμόες Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

11 Μαρ 2017

Η...μισή Αγγλία θέλει τον Τέρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times τρεις σύλλογοι χτύπησαν την πόρτα της Τσέλσι, όμως ο Τέρι είχε πάρει την απόφασή του. Ο πρώτος ήταν η Στόουκ Σίτι του Μαρκ Χιουζ, ο οποίος και του ζήτησε να πάει στο «Μπριτάνια» ως δανεικός. Επίσης, η Γουέστ Μπρομ κινήθηκε για να τον εντάξει στο δυναμικό της με μόνιμη μεταγραφή και σκόπο να κλείσει την καριέρα του στα δυτικά Μίντλαντς. Τρίτη ενδιαφερόμενη ήταν η Μπόρνμουθ, η οποία είχε στο δυναμικό της τον εντυπωσιακό Νέιθαν Άκε ως δανεικό από την Τσέλσι.
Ο Αντόνιο Κόντε ζήτησε πίσω τον Ολλανδό τον Ιανουάριο και η Μπόρνμουθ σκέφτηκε πως ο Τέρι θα μπορούσε να καλύψει το κενό του. Σε όλες τις κρούσεις, η απάντηση ήταν αρνητική. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στο τέλος της σεζόν ο Τέρι, που μένει ελεύθερος, θα αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο δίλημμα: είτε να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμα στην Premiership καθώς θεωρείται δεδομένο ότι οι «μνηστήρες» θα επανέλθουν, είτε να ολοκληρώσει την καριέρα του και να αναλάβει προπονητικό ρόλο στην Τσέλσι.