Κανένας οίκτος από τον ΠΑΟΚ Ο Ολυμπιακός την 'πάτησε' από την 'βασίλισσα' της Ελλάδας Ο Ολυμπιακός της ανατροπής και της άμεσης αντίδρασης Στο 'τραπέζι' η ανανέωση του Λάζαρου με την ΑΕΚ Ο Χάσι γίνεται προπονητής του Καρέλη

11 Μαρ 2017

Η...μισή Αγγλία θέλει τον Τέρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times τρεις σύλλογοι χτύπησαν την πόρτα της Τσέλσι, όμως ο Τέρι είχε πάρει την απόφασή του. Ο πρώτος ήταν η Στόουκ Σίτι του Μαρκ Χιουζ, ο οποίος και του ζήτησε να πάει στο «Μπριτάνια» ως δανεικός. Επίσης, η Γουέστ Μπρομ κινήθηκε για να τον εντάξει στο δυναμικό της με μόνιμη μεταγραφή και σκόπο να κλείσει την καριέρα του στα δυτικά Μίντλαντς. Τρίτη ενδιαφερόμενη ήταν η Μπόρνμουθ, η οποία είχε στο δυναμικό της τον εντυπωσιακό Νέιθαν Άκε ως δανεικό από την Τσέλσι.
Ο Αντόνιο Κόντε ζήτησε πίσω τον Ολλανδό τον Ιανουάριο και η Μπόρνμουθ σκέφτηκε πως ο Τέρι θα μπορούσε να καλύψει το κενό του. Σε όλες τις κρούσεις, η απάντηση ήταν αρνητική. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στο τέλος της σεζόν ο Τέρι, που μένει ελεύθερος, θα αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο δίλημμα: είτε να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμα στην Premiership καθώς θεωρείται δεδομένο ότι οι «μνηστήρες» θα επανέλθουν, είτε να ολοκληρώσει την καριέρα του και να αναλάβει προπονητικό ρόλο στην Τσέλσι.