Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

14 Μαρ 2017

Στα...περιστέρια από ανικανότητα ή σκοπιμότητα;

Στα... περιστέρια έστειλε το πέναλτι ο Αλεξάντρε Πάτο κι έτσι η ομάδα του, Τιανζίν, έμεινε στο 1-1 με την Σανγκάη Σένχουα. Ομως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η αντίδραση ενός αντιπάλου που αμέσως μετά την εκτέλεση πήρε αγκαλιά τον Πάτο και τον επιδοκίμασε σηκώνοντας τον αντίχειρα. Δείτε το βίντεο: Το γεγονός ότι ο Σιλίν Σουν επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο έναν από τους μεγάλους σταρ που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Κίνας, δημιούργησε μια υποψία ειρωνίας στην χειρονομία του.
Ομως ο Κινέζος ποδοσφαιριστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αποκαλύπτοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε εσκεμμένα το πέναλτι, το οποίο είχε λανθασμένα καταλογιστεί. «Αισθάνομαι υποχρεωμένος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πάτο που τίμησε με την πράξη του το ευ αγωνίζεσθαι. Το έχασε επίτηδες και γι΄αυτό σήκωσα τον αντίχειρα. Και εγώ και ο Πάτο γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξε πέναλτι» είπε ο Σουν. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν και της Τσέλσι δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι ο διαιτητής υπέπεσε σε σοβαρό σφάλμα, όπως φαίνεται καθαρά από το video της αναμέτρησης.