Ο Ουζουνίδης πρέπει να αλλάξει την νοοτροπία του Παναθηναϊκού Οριστικά μένει στη Ρόμα ο Μανωλάς Αποδοκίμασαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ Τρίβουν τα χέρια τους με τον Κούτρη στον Ολυμπιακό Επική ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων της Λάρισας

10 Μαρ 2017

Ο Κουλιμπαλί δίνει σιγουριά στον Παναθηναϊκό

Το πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ ήταν σημαντικό τα τελευταία χρόνια για τους «πράσινους», που άλλαξαν πολλούς παίκτες στη θέση αυτή. Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Βέμερ, Μέστο, ακόμα και ο Ζέκα, είχαν επιστρατευτεί εκεί, χωρίς ωστόσο κάποιος από αυτούς να καταφέρει να δώσει το «κάτι» που απαιτείται στη θέση. Τη σταθερότητα που έψαχνε ο Παναθηναϊκός φαίνεται να την βρίσκει στο πρόσωπο του Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Ο Αφρικανός μπακ έχει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσει φέτος με το «τριφύλλι» και στα περισσότερα ματς έχει καταφέρει και να περιορίσει τους κινδύνους από την πλευρά του, αλλά και να ανεβαίνει συχνά πυκνά και να βοηθάει επιθετικά την ανάπτυξη της ομάδας. Ο αμυντικός από το Μάλι εξελίσσεται σε μία από τις πιο εύστοχες επιλογές του περασμένου καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: olaprasina.gr