Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

10 Μαρ 2017

Ο Κουλιμπαλί δίνει σιγουριά στον Παναθηναϊκό

Το πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ ήταν σημαντικό τα τελευταία χρόνια για τους «πράσινους», που άλλαξαν πολλούς παίκτες στη θέση αυτή. Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Βέμερ, Μέστο, ακόμα και ο Ζέκα, είχαν επιστρατευτεί εκεί, χωρίς ωστόσο κάποιος από αυτούς να καταφέρει να δώσει το «κάτι» που απαιτείται στη θέση. Τη σταθερότητα που έψαχνε ο Παναθηναϊκός φαίνεται να την βρίσκει στο πρόσωπο του Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Ο Αφρικανός μπακ έχει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσει φέτος με το «τριφύλλι» και στα περισσότερα ματς έχει καταφέρει και να περιορίσει τους κινδύνους από την πλευρά του, αλλά και να ανεβαίνει συχνά πυκνά και να βοηθάει επιθετικά την ανάπτυξη της ομάδας. Ο αμυντικός από το Μάλι εξελίσσεται σε μία από τις πιο εύστοχες επιλογές του περασμένου καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: olaprasina.gr