Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης; Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση σε τρείς θέσεις Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

11 Μαρ 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης και η νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι σκέψεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για την νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τις εκλογές στην Ομοσπονδία. Την απαρέγκλιτη τήρηση της ισονομίας στην νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτες του πως θα τηρήσει το 50-50 και δεν έχει σκοπό να γίνει χαλίφης στη θέση του... χαλίφη!
Μπορεί ο Βαγγέλης Γραμμένος, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, να αποτελεί επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, όμως, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ισχυρίζεται πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει για δικό του συμφέρον, ώστε να κατακτά τίτλους ο ΠΑΟΚ. Στο δημοσίευμα τονίζεται ο Σαββίδης εγγυάται ότι η διαιτησία δεν θα προσφέρει υπηρεσίες στον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επιθυμεί οι διαιτητές να να έχουν πλήρη ανεξαρτησία και αυτονομία, χωρίς να νιώθουν τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας σε περίπτωση που υποπέσουν σε ανθρώπινα λάθη.