Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

11 Μαρ 2017

"Ο ποδοσφαιριστής είναι μέλος ενός μεγάλου τσίρκου"

«Μεγάλο τσίρκο» χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο ο Τόμας Μίλερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «GQ Magazine», εκφράζοντας την αντίθεσή του στην εμπορευματοποίηση του και κάνοντας λόγο για υπέρογκα ποσά που δαπανώνται για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εμπορικά αγαθά. Όπως ανέφερε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, «τα ποσά που καταβάλλονται για μεταγραφές είναι παράλογα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει αυτά τα χρήματα. Οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές είναι σαν τα εμπορικά αγαθά.
Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Δεν πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας κάτω από μεγάλη πίεση μόνο και μόνο επειδή αμειβόμαστε με υψηλά ποσά». Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι αρκετά χαλαρός. Για εμένα, όλα έχουν να κάνουν με το να περνάς καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να βοηθάς τους συμπαίκτες σου και να κερδίζεις πράγματα. Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέρος μία επιχείρησης όταν είσαι ποδοσφαιριστής. Είσαι μέλος ενός μεγάλου τσίρκου. Δεν πρέπει να αφήσεις αυτά τα πράγματα να σε καταβάλλουν, γατί σε μία τέτοια περίπτωση θα οδηγηθείς στην… τρέλα».