Ο Λουντ κάτι περιμένει από Ελλάδα Αγωνιούν στη Νέα Σμύρνη για τον Ανσαριφάρντ Πως θα κρατήσει ο Σούκερ τον Ντάλιτς στην εθνική Κροατίας; Ο Πέρεθ ετοιμάζει μεταγραφικές...βόμβες στη Ρεάλ Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

11 Μαρ 2017

"Ο ποδοσφαιριστής είναι μέλος ενός μεγάλου τσίρκου"

«Μεγάλο τσίρκο» χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο ο Τόμας Μίλερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «GQ Magazine», εκφράζοντας την αντίθεσή του στην εμπορευματοποίηση του και κάνοντας λόγο για υπέρογκα ποσά που δαπανώνται για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εμπορικά αγαθά. Όπως ανέφερε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, «τα ποσά που καταβάλλονται για μεταγραφές είναι παράλογα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει αυτά τα χρήματα. Οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές είναι σαν τα εμπορικά αγαθά.
Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Δεν πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας κάτω από μεγάλη πίεση μόνο και μόνο επειδή αμειβόμαστε με υψηλά ποσά». Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι αρκετά χαλαρός. Για εμένα, όλα έχουν να κάνουν με το να περνάς καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να βοηθάς τους συμπαίκτες σου και να κερδίζεις πράγματα. Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέρος μία επιχείρησης όταν είσαι ποδοσφαιριστής. Είσαι μέλος ενός μεγάλου τσίρκου. Δεν πρέπει να αφήσεις αυτά τα πράγματα να σε καταβάλλουν, γατί σε μία τέτοια περίπτωση θα οδηγηθείς στην… τρέλα».